Companie

Traditie

Firma Soral Technik face parte din putinele firme cu traditie din Romania in domeniul ferestrelor, sistemelor de tehnica solara si a usilor de garaj. Sorin Crutescu, fondatorul firmei Soral Technik, duce mai departe ce a inceput tatal sau in anii 1994.

Aceasta longevitate are un mic secret: seriozitatea, experienta si profesionalismul cu care am tratat de-a lungul anilor orice relatie comerciala, au dus la un parteneriat de succes cu clientii nostri, acestia revenind de fiecare data la serviciile noastre.
Evident, furnizorii si colaboratorii firmei Soral Technik sunt tot firme cu traditie in domeniu.
Urmand aceste principii cu siguranta traditia va merge mai departe.

Citeste mai mult
DSC_0291

Experienta

Experienta nu e revelatie, ci o acumulare de date. Este sursa cunoasterii, noi am acumulat-o de-a lungul anilor, in urma specializarilor la firme de
talie internationala, participarii la numeroase targuri internationale si abonarii la reviste de specialitate din Germania.

Angajarea in proiecte complexe ne-a oferit posibilitatea sa dezvoltam competente deosebite pe care am reusit mai apoi sa le revalorificam in favoarea noilor clienti.
Ne bucura faptul ca aceasta experienta este apreciata si de arhitecti. Acestia, beneficiind de suportul tehnic al firmei ST, pot realiza proiecte cu grad de dificultate mediu si mare

Citeste mai mult

Calitate

Va place calitatea? Si noua !
Am ales intotdeauna sa dezvoltam solutii si servicii de calitate care sa fie perfect adaptabile la cerintele si nevoile clientilor nostri.
Ne bucuram, ca firma de familie, sa putem oferi aceasta calitate din 1994.
Succesul colaborarii cu parteneri de elita:

Kneer, Gibus, Dorma, Gealan, Rehau, G.U., Maco, Sud Fenster, Jelovica, Ehret, Renson, Gunther Tore, Corradi, Vrogum, Ideco, Schanz etc., sta in adoptarea unei perspective comune: produse la standarde calitative ridicate.

Citeste mai mult

Inovatie

Reprezinta motorul principal al cresterii economice in economia globala de astazi. Soral Technik este la curent cu tot ce este nou si inovativ, an de an introducand sau completand grila de produse. Reusim astfel sa mentinem un ecart destul de mare fata de concurenta.
Sunt din ce in ce mai multi clienti receptivi la noile optiuni tehnologice si suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Va asteptam!

All in one

PROIECTARE, PRODUSE SI MONTAJ

Economisiti timp si bani, achizitionand de la aceeasi companie gama completa de produse destinate inchiderilor exterioare si interioare: Ferestre, usi, sisteme de protectie solara, veti bifa foarte multe aspecte legate de proiectul dvs.

Conceptul All in One in cadrul firmei Soral Technik a fost dezvoltat in avantajul clientului. Odata ajunsi in showroomul Soral Technik, cu siguranta veti bifa foarte multe aspecte ( puncte ) ale proiectului dvs:

Gasiti tot ce inseamna produse de inchidere exterioara si interioara.

Veti discuta cu un profesionist toate aspectele tehnice si comerciale.

Se vor face masuratori la fata locului si se discuta cu constructorul si arhitectul detaliile de montaj in loc de textul existent.

Se proiecteaza , se monteaza si se supervizeaza lucrarea de catre Soral Technik.