Usa de intrare, cartea de vizita a casei tale

Usa de intrare este unul din primele lucruri pe care oamenii il observa la o casa. Culoarea, stilul si conditia in care se afla usa de intrare spun foarte multe despre o locuinta. O usa de intrare eleganta si bine intretinuta poate face diferenta intre o casa si cele din jurul ei.

Functionalitate

O usa de intrare este expusa la numerosi factori externi: precipitatii, vant, praf, soare etc. Deoarece usa de intrare este prima usa pe care vizitatorii o folosesc intr-o casa, o idee buna este sa va asigurati ca achizitionati ce trebuie, dat fiind ca acestea sunt expuse la conditii mult mai dure comparativ cu cele de interior. O usa de intrare calitativa inseamna eficienta, durabilitate, design, intimitate, izolare termica si fonica, confort, siguranta. Detaliat, arata astfel:

SIGURANTA – ne intereseaza clasa de securitate certificata (RC1, RC2 etc) si nu numarul de puncte de inchidere sau daca usa este metalica !!! Importante sunt : cilindrul, protectia cilindrului, broasca, solutiile antiridicare.

DURABILITATE – un aspect important este tipul de broasca folosit; in 99 % din cazuri sunt montate broaste obisnuite; acestea trebuie inlocuite cu broaste semi-automate sau automate, astfel usa de intrare va etansa perfect pe toata perioada zilei; solutia de mai sus ajuta implicit si celalalte atributele

IZOLARE TERMICA si FONICA – din pacate foarte putini clienti romani intreaba de acest aspect, altfel nu am gasi montate la case, mii de usi metalice !!! astfel de compromisuri conduc la costuri mari cu incalzirea si intr-un timp foarte scurt la inlocuirea acestora, rezultand un cost si deranj enorm;

Usi de intrare din lemn

Lemnul este materialul cel mai apreciat pentru usile de intrare si ar trebui sa fie prima optiune. O usa de intrare din lemn are o stabilitate excelentă in timp. Usile de intrare din lemn sunt foarte primitoare, oferind un aspect traditional, dar elegant in acelasi timp. Aceste usi pot fi accesorizate cu aplicatii de inox, furnire, diverse tipuri de sticla, manere de inox, alama sau bronz, pentru a obtine un design unic.

Firma SORAL reuseste prin cei doi parteneri JELOVICA si KNEER SUD FENSTER sa ofere produse pe care si clientii vestici le monteaza la casele lor. O parte din modele pot fi vizionate la showroom-ul firmei noastre. Oferim inclusiv solutii constructive pentru usi de intrare destinate caselor pasive.
O usa de intrare ajuta la definirea elementelor arhitecturale ale unei case, cat si pentru a distinge stilul proprietarului. Va asteptam !

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.