SORAL – sistem de ventilatie complet

Una din regulile constructiei unei locuinte este ‘izoleaza strans si ventileaza bine’, aratand ca exista o interdependenta intre cele doua. Cat de importanta este ventilatia si cum se poate realiza?

Orice casa are nevoie de o ventilatie adecvata, care prin schimbul de aer intre interior si exterior sa se elimine mirosurile neplacute, umiditatea, substante poluante, care prin acumulare in casa pot cauza probleme de sanatate. In plus, o umiditate crescuta poate deteriora peretii, subsolul, finisajele unei case.

Sistemul de ventilatie complet propus de firma SORAL cu ajutorul furnizorului Renson – Belgia este alcatuit din: 

– Aport de aer proaspat: functionand pe baza diferentelor de presiune, grilele de aerisire Renson asigura constant aportul de aer proaspat in dormitoare si camere de zi; chiar zi in zonele poluate fonic, oferim solutii prin montarea de grile de aerisire cu protectie fonica

– Tranzitul : se realizeaza prin grile de aerisire Renson montate in usile de interior; acestea asigura la fel un confort fonic

– Extractia centralizata de aer viciat prin bucatarie, spalatorie si bai:  se realizeaza printr-un singur ventilator numit Healthbox. Acesta poate permite conectarea a maxim 6 incaperi cu umiditate. Cu ajutorul panoului de comanda, pentru fiecare incapere se seteaza individual nivelul de umiditate si temperatura la care ventilatorul inecepe sa lucreze.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.