Sistemele de umbrire, tot mai necesare

Ferestrele contribuie din plin la imaginea de ansamblu a locuintei dumneavoastra. Forma, dimensiunea, culoarea si accesoriile ferestrelor sunt astfel stabilite incat sa transmita stilul constructiei.

Este stiut faptul ca o fereastra fara accesorii reprezinta un produs incomplet atat din punct de vedere al  functionalitatii, cat si al designului.
In ultimii ani, verile au fost caniculare si, pe langa sistemele de aer conditionat care sunt consumatoare de energie electrica, puteti opta pentru produse precum: jaluzele exterioare, obloane aluminiu si lemn, Fixscreen, pergole sau copertine pentru ferestrele, usile si terasele locuintei dumneavoastra. Trebuie sa alegeti produsul potrivit nevoilor dumneavoastra, care sa se potriveasca atat din punct de vedere estetic cu locuinta, dar care sa fie si functional.

 

Jaluzelele exterioare, obloanele aluminiu si lemn, Fixscreen, pergolele, copertinele sunt accesorii care realizeaza protectia la razele soarelui, impiedicand supraincalzirea interioarelor in zilele toride de vara. In afara rolului functional au si rol decorativ, asigurand si intimitatea necesara desfasurarii oricarei activitati.

Jaluzelele exterioare se monteaza suprapus pe tocul ferestrelor sau aplicat la exterior pe fereastra sau pe zid. Firma SORAL va sfatuieste sa evitati modelul suprapus deoarece influenteaza negativ rezistenta intregului panou si transferul termic si fonic. La fel, SORALsfatuieste sa alegeti culori deschise pentru covorul de lamele: alb, crem, bej, gri deschis, care intr-adevar sa respinga raza solara.

Obloanele aluminiu si lemn sunt formate din unul, doua sau mai multe panouri dispuse in exteriorul unei ferestre sau usi, batante, culisante sau armonice. In tarile vestice, oblonul este la loc de cinste, ocupand in cea mai mare masura fatadele cladirilor. Firma SORALrecomanda obloane din aluminiu, material care nu are nevoie de mentenanta.

 

Jaluzelele Fixscreen de la Renson sunt o solutie revolutionara, deoarece ecranul care respinge raza solara, este semitransparent permitand astfel contact tot timpul cu exteriorul. In acelasi timp este si impotriva insectelor si rezista la peste 80 km vant.

 

Pergolele se monteaza pe structuri deja existente, gen lemn sau wintergarden. Pergolele se monteaza pe planul oblic al acoperisului, fiind singura solutie viabila pentru a preveni efectul de sera.

 

Copertinele au diverse utilizari, folosindu-se pentru ferestre, usi, balcoane, terase etc. Pot fi actionate manual, electric la buton sau la telecomanda. Pentru protectia la vant se folosesc senzori speciali. Gama constructiva este foarte mare, fiecare model de copertina avand caracteristici propri, astfel ca este bine ca un specialist al firmei SORAL sa va ajute in a il recomanda pe cel mai bun nevoilor dvs.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.