Serviciul de reparatii ferestre

Serviciul de reparatii ferestre este foarte solicitat, insa mare atentie la firma la care apelati pentru contractarea acestuia. Multe dintre firmele de reparatii ferestre existente pe piata la ora actuala actioneaza dupa o reteta standard pentru toate proiectele, fie ca este vorba despre apartamente, case sau firme de birouri. De fapt nici nu sunt firme, ci doar fosti sau actuali montatori care doresc sa faca un venit suplimentar. Recomandam prudenta in alegerea acestora, chiar daca va prezinta devize financiare mai convenabile.

 

Serviciul de reparatii ferestre trebuie particularizat, dupa constatarea la fata locului a produsului deteriorat.

 

Ferestrele si usile au nevoie de intretinere cel putin odata pe an, dat fiind ca acestea trebuie sa va protejeze de temperaturi extreme, vant puternic, raze UV sau de patrunderea apei in locuinta dvs. Prin serviciul de reparatii ferestre va puteti asigura ca veti beneficia de o functionare la cele mai inalte standarde de confort si fiabilitate.

Reparatia ferestrelor include: reglarea feroneriei, a zavorului, schimbarea sticlei, schimbarea feroneriei. O reparatie minora a geamului sau inlocuirea garniturii va poate aduce beneficii mari, deoarece nicaieri nu se pierde mai multa caldura decat prin tamplaria care nu este etansata corespunzator.

Sfatuim ca o problema aparent minora sa nu fie trecuta cu vederea, pentru ca au fost cazuri si nu izolate in care a fost nevoie de inlocuirea totala a tamplariei.

Speta : cerceveaua se departeaza de toc, prin acest luft intrand frig si curent; beneficiarul crede ca daca monteaza un purfix va rezolva problema; din pacate face mai mult rau decat bine, adica departeaza cerceveaua mai mult; sistemul de profile este proiectat sa functioneze cu garnitura din sistem de o anumita grosime; solutia corecta este de a monta tije de feronerie cu puncte de inchidere suplimentare; sunati SORAL si se rezolva !!!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.