Reparatii si mentenanta ferestre

Reparatii si mentenanta Soral

Cu toate ca sunt concepute astfel incat sa reziste o perioada cat mai indelungata, ferestrele cu profile din lemn, PVC sau lemn/PVC placat cu aluminiu necesita reparatii din cand in cand. Astfel, exista clienti nemultumiti care apeleaza la serviciile noastre de reparatii si mentenanta, deoarece produsele achizitionate fie nu au fost montate corespunzator, fie nu au fost cea mai buna alegere din punct de vedere tehnic si financiar. Noi intervenim cu promptitudine si efectuam toate reparatiile necesare pentru ca problemele tehnice sa nu mai apara in mod nejustificat.

De ce au nevoie ferestrele de reparatii si mentenanta

Motivele pentru care suntem solicitati variaza de la client la client si cererile vin atat din partea proprietatrilor de locuinte, cat si din partea societatilor , institutiilor sau altor cladiri prevazute cu aceste sisteme de ferestre. Asadar, in conditiile in care s-a optat pentru ferestre termopan de calitate superioara si s-au respctat toate criteriile tehnice, de montaj si mentenanta, clientii au nevoie de noi pentru a inlocui componentele de feronerie uzate, garniturile, sticla etc. In celelalte situatii, cauze precum materii prime de proasta calitate, executie si montaj deficitare sau lipsa consilierii tehnice sunt cel mai des intalnite.

Asadar, serviciile noastre de reparatii si mentenanta includ:

  • Schimbarea sticlei, garniturilor si altor accesorii
  • Inlocuirea/suplimentarea elementelor de feronerie
  • Calarea sticlei
  • Consiliere in privinta utilizarii corecte si mentenantei

Ce se poate intampla atunci cand neglijati problemele tehnice ale ferestrelor?

Serviciile noastre au scopul de a preveni si evita functionarea necoprespunzatoare a ferestrelor, cheltuielile mari cu energia termica si cea electrica, efectul de sera sau infiltratiile de apa si aparitia igrasiei si mucegaiului. De aceea, trebuie sa ne contactati in cel mai scurt timp posibil de la depistarea unei defectiuni.

Ferestre intretinute pentru locuinte si sedii sociale

Pentru a veni in ajutorul clientilor care solicita reparatii si mentenanta ferestre, compania noastra a creat un departament special pentru tamplaria cu geam termoizolator. Astfel, dispunem de personal calificat si o vasta experienta, care ne permit sa oferim solutii rapide, indiferent de complexitatea problemei. Va asteptam cu tarife avantajoase si interventii prompte!