Motive importante pentru a alege obloanele din aluminiu

Cu ani in urma, obisnuiam sa folosim drept accesorii pentru acoperirea geamurilor – perdelele sau draperiile, iar pentru protectia solara – jaluzele exterioare. Insa, trend-ul s-a schimbat, iar in topul preferintelor incet incet isi fac aparitia obloanele din aluminiu, mult mai eficiente si mai sigure. Cel putin in tarile vestice, obloanele din aluminiu le intalnim astazi peste tot: spatii de birouri, locuinte, hoteluri, cladiri publice si multe altele.

Obloanele din aluminiu aduc o serie de beneficii, fiind mult mai bune decat cele traditionale realizate din lemn sau decat accesoriile precum perdelele si draperiile. Mai jos cateva motive suficiente pentru a incuraja si pe clientul roman in achizitionarea obloanelor din aluminiu:

1. Lipsa mentenantei; oblonele din aluminiu le veti cumpara o singura data

2. Alegerea oricarei culori din paletarul RAL sau diverse imitatii de lemn, conducand la personalizarea fatadelor

3. Datorita multitudinii de modele si culori se pot incadra in orice stil arhitectonic

4. Datorita greutatii reduse nu risca sa se lase ‘in nas’

5. Se pot realiza si forme atipice

Acestea sunt doar cateva motive majore pentru a va da seama cat de diferite si unice sunt obloanele din aluminiu. Cu toate acestea, in continuare arhitectii romani  acopera frumuseatea ferestrelor cu jaluzele exterioare.

 

Este timpul ca obloanele din aluminiu sa ajunga pe locul bine meritat. Veti fi surpinsi sa vedeti cum acestea vor schimba intregul aspect al casei. Chiar daca nu au fost gandite de la bun inceput, daca planuiti o renovare majora, SORAL recomanda sa luati in considerare utilizarea obloanelor din aluminiu.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.