Sisteme impotriva insectelor

Categorie:
Cerere oferta

Caracteristici produs

Sistemele de plase impotriva insectelor reprezinta accesoriul necesar pentru tamplaria dumneavoastra, oferindu-va protectie impotriva insectelor.

Sistemele impotriva insectelor se pot monta atat pe ferestre cat si pe usi si pot fi de mai multe feluri: plisse, glisant, tip usa, tip rulou, tip rama.

Pentru multe din produsele de mai sus , Soral a ales sa colaboreze cu firma Ideco, lider de piata in Grecia, firma recunoscuta pentru inovatiile din domeniu, multe dintre ele cu patent European.

Rulou

Solutie constructiva usor de manevrat. Echipare standard cu un dispozitiv pentru incetinirea vitezei de strangere in caseta numit frana inertiala.
Recomandat doar pentru ferestre.

Usa cu Cadru

Special conceputa pentru usi de terasa unde primeaza confortul si rezistenta sporita. Functie automata de inchidere datorata balamalei cu arc. Optional echipare cu plasa tip PET destinata caselor cu animale (caini, pisici).

Glisanta

Destinata in special usilor de terasa de tip glisant. Robusta si usor de manevrat. Optional echipare cu plasa tip PET destinata caselor cu animale (caini, pisici).

Plisse

Sistem patentat: ofera durabilitate nelimitata
-Eliminand frecarea franghiilor cu componentele superioare, si pe linia ce parcurge vertical
-Previne deteriorarea franghiilor de catre componentele superioare sau pe linia ce parcurge vertical
-Previne infiltrarea particulelor de praf ce duc la deteriorarea cablurilor

Rama

Poate fi montata aplicata pe rama ferestrei, cu balamale sau poate fi montata in lumina ramei, cu cleme. Ambele variante pot fi demontate la nevoie ex pentru curatenie sau depozitare pe timpul rece