JELOSTAR PREMIUM

Sistemul Jelostar Premium al producatorului sloven Jelovica prezinta alegerea perfecta pentru cei ce iubesc lemnul si isi doresc un climat sanatos, izolare termica excelenta, durabilitate si look modern.

Cerere oferta

Caracteristici produs

Sistemul Jelostar Premium al producatorului sloven Jelovica prezinta alegerea perfecta pentru cei ce iubesc lemnul si isi doresc un climat sanatos, izolare termica excelenta, durabilitate si look modern.Caracteristici  ale sistemului Jelostar:

  • Esente de lemn: molid, larice, stejar
  • Adancime profil 78 mm
  • 3 foi de sticla
  • Bagheta termica “warm edge” din PVC pentru eliminarea condensului
  • Izolare termica Uf pana la 0.88 W/mpK
  • 2 randuri de garnituri pentru o etansare termica si fonica maxima
  • Balamale vizibile; optional balamale ascunse pentru un design deosebit
  • Profil metalic pentru protectie atat pe rama cat si pe cercevea; optional pentru rama varianta cu ruperea puntii termice.
  • cu rupere de punte termica

Balamalele ascunse sunt un accesoriu care personalizeaza fereastra.

Designul special, intretinerea usoara, eliminarea acoperitorilor de plastic ale balamalelor clasice sunt cateva avantaje oferite de acestea. Singurul element de feronerie vizibil va fi manerul. Deschiderea canatului la maximum 90 grade va proteja glaful de lovituri. Balamalele ascunse au fost dezvoltate pentru toate tipurile de profile: PVC, lemn sau aluminiu. SORAL TECHNIK va sta la dispozitie cu caracteristicile tehnice si constructive ale balamalelor ascunse.

1. Pentru cei interesati de a avea un design minimalist firma SORAL ofera balamale ascunse pentru mai multe produse si anume : usa de intrare, usi de interior si ferestre.

2. Folosirea de balamale ascunse permite garniturii sa etanseze perimetral, crescand astfel confortul termic si fonic. De aceea si o tamplarie de top are inclusa in pret aceasta solutie constructiva.

Culori Interioare Lemn

Molid

Larice

StejarCulori exterioare pentru placarea din aluminiu

Aluminiu

Soral Technik ofera o gama extensiva de design-uri pentru ferestrele tale, concentrandu-ne pe solutii speciale si forme speciale.

Sprosurile aplicate pe sticla sau integrate intre foile de sticla ofera ferestrelor stil si elegant. Acestea pot fi de diferite marimi si forme.

Atentie !!! Sprosurile interioare cresc valoarea transferului termic.

Brand

Jelovica