Importanta obloanelor din aluminiu

Obloanele din aluminiu sunt metoda cea mai potrivita pentru a da viata, a oferi stil unei fatade. Acestea pot fi utilizate pentru diferite dimensiuni de geamuri si usi, si pot fi customizate pentru orice locuinta.

Controleaza lumina 

Atunci cand doriti sa va odihniti pe timpul zilei si sa beneficiati de intuneric in camera, obloanele din aluminiu pot fi folosite pentru acoperirea eficienta a ferestrelor. De asemenea, puteti intuneca incaperea cu ajutorul acestui tip de obloane atunci cand doriti sa urmariti un film acasa si sa va bucurati de o atmosfera de cinema. Cu ajutorul obloanelor din aluminiu puteti controla in mod eficient cantitatea de lumina care intra in camera.

Economisesc energie

Cand doriti sa mentineti temperatura din camera rece, in mod normal utilizati jaluzele si perdele, pentru a nu permite luminii din exterior sa patrunda in camera. Dar, ceea ce se intampla de fapt este ca lumina soarelui cade direct pe sticla ferestrelor, acestea incalzindu-se. La randul sau, spatiul dintre jaluzele si ferestre se incalzeste, fapt care creste temperatura aerului din incapere. Acest lucru poate fi evitat prin instalarea unor obloane din aluminiu, care au rolul de a r

eflecta caldura si, implicit, de a pastra aerul din camera rece. In acest mod veti economisi energie si bani.

Reduc zgomotul

Zgomotele din exterior nu pot fi diminuate prin folosirea perdelelor sau a jaluzelelor normale. Insa, instalarea unor obloane din aluminiu va poate ajuta in reducerea zgomotului provocat de masini si nu numai. De asemenea, firmele de birouri din cartierele aglomerate pot opta pentru obloane din aluminiu, pentru o atmosfera mult mai linistita si eficienta.

Cresc securitatea

Obloanele din aluminiu, pe anumite modele si accesorizate corespunzator, pot fi folosite pentru a spori securitatea casei. Acestea pot fi un factor de descurajare pentru hoti, atunci cand sunt instalate pe usi si ferestre. Daca sunteti plecati de acasa pentru o lunga perioada de timp, obloanele din aluminiu pot oferi o protectie suplimentara pentru casa ta.

Ofera siguranta impotriva fenomenelor meteo

 

O usa din lemn sau o fereastra din lemn nu au capacitatea de a rezita la capriciile vremii. Deci, pentru a mari viata acestora, impiedicand scorojirea lacului, recomandam obloanele din aluminiu.

Pentru a comanda corect obloanele de aluminiu, firma SORAL, cu ajutorul producatorului din Germania, firma Ehret, va ofera consultanta tehnica de specialitate.