Grile de aerisire Renson pentru un aer proaspat permanent

„Optima este ventilarea controlata si mai putin cea intamplatoare si continua. Continutul de CO2 din aer trebuie inlocuit cu oxigen. Nu trebuie depasit un continut de CO 2 de 0,10 vol.-%, de aceea in incaperile de locuit si dormit trebuie prevazute 2-3 schimburi de aer/ora. Necesarul de aer proaspat al unui om este de aprox. 32m3/ora” –  extras din ‘Manualul Arhitectului NEUFERT’.

 

Grilele de aerisire reprezinta solutia eleganta de improspatare a aerului din incapere, putand fi montate atat pe ferestre cu ochiuri fixe cat si pe cele batante. Pentru a nu avea costuri suplimentare, sunt recomandate de a fi montate odata cu tamplaria.

 

Rolul principal al unui sistem de aerisire este acela de a inlocui aerul saturat cu aer proaspat, creand un climat interior sanatos.

 

Firma SORAL promoveaza in Romania grilele de aerisire proiectate si realizate de liderul mondial firma RENSON – Belgia.

 

In functie de tipul de montaj, exista trei tipuri: grila de aerisire Renson cu montaj in sticla, grila de aerisire Renson cu montaj intre toc si buiandrug si grila de aerisire Renson cu montaj prin toc.

 

Alte trei functii foarte importante pentru care beneficiarii ar trebui sa achizitioneze grilele de aerisire Renson:

 

  • rol esential in protectia la efractie – schimb de aer permanent cu ferestrele si usile inchise;
  • pierderi minime de energie pe timpul iernii; in lipsa lor, pentru a beneficia de aer proaspat inseamna sa deschidem ferestrele si sa intre o cantitate mare de aer rece intr-un timp scurt, astfel marim puterea caloriferului pentru a incalzi acest aer, totul finalizandu-se in costuri foarte mari
  • pentru zonele cu poluare fonica poti  alege  modelele speciale care iti asigura aerul proaspat, dar in acelasi timp si o protectie fonica deosebita

 

Fiecare model de grila de aerisire Renson ofera solutii in functie de volumul schimbului de aer, reducerea de zgomot, dimensiuni, no sau self-regulating, culori, mod de actionare.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.