FERESTRE : alegeti noile solutii constructive!!!

Pentru cei interesati in achizitionarea de solutii particularizate firma SORAL ofera urmatoarele tipuri constructive de ferestre:

FEREASTRA GLISANTA IN PLAN VERTICAL cunoscuta si sub denumirea de fereastra ‘ghilotina’ este o solutie folosita de multi ani in tari ca SUA, Anglia, Danemarca etc. Prezinta foarte multe avantaje printre care amintim: design deosebit (mai ales daca se opteaza si pentru sprosuri), o aerisire corecta a incaperii si salvarea spatiului din jurul ferestrei.

 

 

Ca partener ne-am ales firma Vrogum – Danemarca, firma cu 50 ani de experienta in domeniul ferestrelor. Materialul folosit este lemnul, iar esenta pin scandinav. Dimensiuni posibile : latime 410-1500 si inaltime 770 – 3000 mm.

 

FEREASTRA PIVOTANTA reprezinta solutia ideala pentru latimi si spatii vitrate mari, permitand contactul in permanenta cu exteriorul fara a fi obturat de diverse profile – vezi montantii de la ferestrele clasice. La fel ca si la ferestrele ghilotina, aerisirea cu o fereastra pivotanta este cea corecta: pe la partea inferioara intra aerul proaspat, iar pe la partea superioara este evacuat aerul viciat. Se pot executa atat ferestre dreptunghi cat si cercuri. Se pot realiza in sistem de PVC sau lemn.

 

Ambele solutii constructive pot fi vazute si probate in showroom-ul SORAL. Va asteptam

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.