Despre grile de aerisire

Rolul principal al unui sistem de aerisire este acela de a inlocui aerul saturat cu aer proaspat, creand un climat interior sanatos.

Zilnic aerul din interiorul locuintelor,este poluat in mod direct de catre locuitori (respiratie, transpiratie, gatit,dus, incalzire,fum de tigara) cat si de casa in sine (vopsele, detergenti ,radon ,compusi organici).
Izolarea excesiva a spatiilor de locuit (tamplarie cu geam termoizolant, izolarea peretilor cu polistiren) cumulata cu o ventilatie necorespunzatoare favorizeaza aparitia mucegaiului, acarienilor, transmiterii virusilor si bacteriilor ,toate fiind in stransa legatura cu declansarea unor boli respiratorii, iritații oculare, dureri de cap, alergii, pierderea puterii de concentrare , lipsa de energie sau somnolență.
Mulți beneficiari sunt convinsi ca deschiderea din cand in cand a ferestrelor este suficienta ,insa aceasta are neajunsurile ei:
  • ventilatia este temporara,
  • au loc pierderi mari de energie,
  • zgomot,
  • riscul de efractie
  • intruziunea insectelor

Sau ca piesa de microventilatie de la sistemul de feronerie asigura schimbul de aer necesar. Clientii posesori de case sunt consiliati gresit asupra faptului ca poti sa lasi fereastra in pozitia de microventilatie si sa pleci de acasa. Sa nu faceti asta niciodata !!!

Prin urmare, este extrem de importanta asigurarea unei ventilatii permanente si controlate a locuintelor. In intampinarea acestor probleme venim cu grilele de ventilatie ale firmei RENSON , liderul indiscutabil pe piata europeana de produse de ventilatie si protectie solara. Acestea, in functie de model, asigura un schimb de aer cuprins intre 40 si 80 mc/h. Chiar si pentru zonele cu poluare fonica, specialistii firmei Renson au proiectat grile de ventilatie cu protectie fonica. La showroomul firmei SORAL veti regasi aproape toate modele expuse, iar specialistii nostri va vor indruma sa alegeti modelul care corespunde cel mai bine cerintelor.