Consultanta si proiectare

Consultanta si proiectare Soral Technik

Compania noastra este specializata in furnizarea de servicii de consultanta si proiectare pentru mai multe tipuri de produse, precum ferestre din PVC,ferestre PVC placate cu aluminiu, ferestre lemn sau ferestre lemn placate cu aluminiu. Beneficiati in primul rand de consiliere si solutii tehnice personalizate, toate acestea asigurand un nivel ridicat de confort termic, fonic si factor solar, dar si o durata de viata indelungata a ferestrelor.

Compania noastra se remarca prin traditie, experienta si calitate. Firma ST face parte din putinele firme cu traditie din Romania in domeniul ferestrelor, sistemelor de tehnica solara si a usilor de garaj. Sorin Crutescu, fondatorul firmei ST, duce mai departe ce a inceput tatal sau in anii 1994. Aceasta longevitate are un mic secret: seriozitatea, experienta si profesionalismul cu care am tratat de-a lungul anilor orice relatie comerciala, au dus la un parteneriat de succes cu clientii nostri, acestia revenind de fiecare data la serviciile noastre.

Experienta nu e revelatie, ci o acumulare de date. Este sursa cunoasterii, iar noi am acumulat-o de-a lungul anilor, in urma specializarilor la firme de talie internationala, participarii la numeroase targuri internationale si abonarii la reviste de specialitate din Germania. Angajarea in proiecte complexe ne-a oferit posibilitatea sa dezvoltam competente deosebite pe care am reusit mai apoi sa le revalorificam in favoarea noilor clienti. Ne bucura faptul ca aceasta experienta este apreciata si de arhitecti. Acestia, beneficiind de suportul tehnic al firmei ST, pot realiza proiecte cu grad de dificultate mediu si mare.

Consultanta si proiectare asigurata de specialisti

In ceea ce priveste serviciile de proiectare, dispunem de programe speciale de calcul pentru ofertarea si productia de tamplarie din PVC, lemn sau aluminiu. Acestea ne permit sa incepem cu o varianta minima si sa aducem ulterior modificarile necesare proiectului, pana ce obtinem produsul dorit de client. Astfel, ne putem incadra cu usurinta in bugetul de care dispuneti, reusind sa va prezentam cat mai multe variante de produs intr-un timp cat mai scurt.

Fara indoiala, o mare parte din succesul companiei noastre se datoreaza specialistilor si partenerilor cu care lucram. Acestia sunt orientati catre rezultate profesionale si satisfactie atat a clientului, cat si cea personala. Fiecare proiect este realizat de intreaga echipa si astfel ne asiguram ca solutiile propuse sunt printre cele mai bune, iar dumneavoastra beneficiati de consultanta si proiectare la standarde ridicate.

De ce sa alegeti serviciile noastre de consultanta si proiectare

Pentru a beneficia de ferestre si usi din lemn, PVC sau aluminiu de calitate superioara, este important sa apelati la servicii de consultanta si proiectare specializate. Echipa noastra va sta la dispozitie cu recomandari si informatii tehnice, dar si servicii de proiectare excelente. Asadar, pentru mai multe detalii despre activitatea noastra si cum putem colabora impreuna, va rugam sa ne contactati.