Usi de Garaj Sectionale

Usile de garaj sectionale asigura rezistenta, designul si confortul termic al unui garaj incalzit, comoditate si siguranta in utilizare.

Modelul usilor de garaj sectionale cel ma folosit este de tip liniar. Dar poate fi si de tip neted, microrib sau casetat.

Izolatia termica este asigurata de panourile din otel de 40 mm grosime cu spuma poliuretanica (k=0,49W/mpK ) si de chederele tip EPDM de pe intreg conturul usii precum si dintre panouri, rezultand un coeficient de transfer termic pentru intreaga usa de k=0,9 W/mpK.

Actionarea usilor de garaj sectionale se realizeaza manual sau electric cu telecomanda (existand si posibilitatea actionarii manuale in caz de urgenta).

Se pot realiza atat usi de garaj sectionale pentru spatii rezidentiale, cat si industriale.

Culorile standard sunt alb, maro, gri, argintiu, antracit si negru. La cerere se poate vopsi orice culoare RAL. Optional imitatii de lemn stejar auriu, stejar inchis, mahon, nuc.

Usa de Garaj ‘invizibila’

Pentru cladirile moderniste unde o usa de garaj standard nu s-ar integra, firma Soral Technik impreuna cu producatorul belgian Renson ofera solutia : placarea pe orizontala atat a usii cat si a fatadei cu profile de aluminiu model Linius. Astfel, se obtine o fatada unitara, iar efectul aparitiei unei usi de garaj care se deschide ‘de nicaieri’ este unul deosebit.

Design Unicat

Pentru cei interesati Soral Technik propune diverse modele de usi de garaj care se disting prin design si unicitate. Modalitatile sunt : ferestre dreptunghiulare, ferestre ovale, aplicatii de inox, jocuri de culori, finisaje speciale.

Usa de Garaj Full Glazing

In cele mai multe cazuri usa de garaj o regasim pe fatada principala a unui imobil. Suprafata ocupata de usa de garaj este foarte mare. Pornind de la aceste aspecte de mai sus ne-am gandit sa va propunem o usa de garaj arhitecturala, o usa de garaj tip ‘fereastra’. O usa de garaj care sa lumineze fatada. Ce spuneti?