Usi de garaj rulou

Usi de garaj rulou – alternativa pentru garaje atipice, acestea avand utilizare si in cazul inchiderii spatiilor comerciale si industriale.

Izolatia termica a usilor de garaj rulou este realizata cu ajutorul lamelelor de aluminiu tip 77 cu spuma poliuretanica de 19 mm grosime si a sinelor de ghidare din alumniu extrudat cu perii si cheder de etansare in partea inferioara.

Actionarea usilor de garaj rulou se realizeaza in doua moduri: cu manivela si electric: cu buton si telecomanda ( existand si posibilitatea actionarii manuale in cazul unei pene de curent).

Culorile disponibile pentru caseta, ghidaje si lamele sunt alb, maro si stejar auriu.
Optional: Pentru solutii constructive mai economice se pot utiliza si lamele de aluminiu tip 55 mm cu spuma poliuretanica de 14 mm grosime.

Usi de Garaj Rulou Industriale

Prin colaborarea cu producatorul grec firma BIOROL firma noastra ofera solutii pentru inchiderea spatiilor de dimensiuni mari si foarte mari. Lamele cu inaltimea de 105 mm realizate din aluminiu sau otel. Acestea pot fi izolate sau neizolate termic, pot fi lamele perforate pentru aerisire, pot fi lamele cu policarbonat pentru vizibililate. Gama larga de culori in standard