Placari cu sticla vopsita

Utilă în folosirea zilnică și ușor de curățat, sticla vopsita reprezintă soluția cea mai comodă pentru placarea pereților. În zonele de intrare în casă, la bucătărie și băi, pentru spațiile publice cu trafic crescut sau fațade ventilate de exterior, sticla poate avea orice variantă de culoare din paletarul RAL.

Simplul fapt ca placarea cu sticlă se poate realiza dintr-o singură bucată, la dimensiuni maxime 4400x2400mm, generează senzații de spații mari, elegante și curate. Eliminarea rosturilor în cazul placării cu piatră naturală deja aduce un beneficiu din punct de vedere al curățeniei și mentenanței.

Serigrafiere Sticla

Noile tehnologii de serigrafiere ceramică pentru sticlă deschid mult limitele pentru proiectarea și utilizarea sticlei. Sunt folosite utilaje automate de înaltă calitate și precizie pentru a imprima diverse modele pe suprafața sticlei.
Imprimarea ceramică a sticlei se face cu ajutorul sitelor serigrafice care au ca textura diverse rezoluții de mesh astfel încât obținem zonele imprimate la o calitate excepțională si cu o rezoluție excelentă.

Printare sticla

Printul UV direct pe sticla ofera multe posibilitati de a fi folosit: fatade de sticla personalizata pentru cladiri, sticla printata pentru pereti despartitori, tablouri personalizate pe sticla, elemente de decor personalizat din sticla printata.