Compartimentari din sticla

Spatiile de business dar si cele rezidentiale utilizeaza tot mai mult sticla pe post de separator al incaperilor. Se ofera astfel o senzatie de spatialitate sporita si o iluminare naturala uniforma. Sticla cea mai folosita este cu grosime de 10 mm si este securizata. Pentru transparenta maxima se foloseste sticla clear sau ultra-clear. Pentru intimitate totala sticla sablata. Si sticla colorata in masa sau vopsita isi gaseste utilitatea pentru o amprenta de design.

Confort fonic

Cu o valoare de protectie fonica care atinge 35 dB, izolarea spatiilor furnizoare de zgomot cu sticla simpla de 10 mm este solutia potrivita. Frecvent folosim aceasta solutie pentru zonele cu open space unde zgomotul hotei de bucatarie deranjeaza considerabil. Si pastram in continuare senzatia de spatiu.

Partitii mobile din sticla Dorma HSW si FSW

Cand discutam de o compartimentare a unui spatiu de ex . de birouri, la varianta clasica realizata cu pereti plini, varianta cu sticla incepe sa aiba din ce in ce mai mult succes. Intr-adevar, sticla este cea care lasa in continuare ca spatiile sa comunice intre ele, lumina sa se propage pretutindeni. Datorita multitudinilor de solutii constructive pentru compartimentarile cu sticla, arhitectii isi pot realiza proiectele intr-o maniera de design unic.

Compartimentare Sticla Dubla

Reprezinta o solutie speciala de compartimentare solicitata in zona de birouri unde se cauta o protectie fonica suplimentara combinata cu intimitate.

Se folosesc doua randuri de sticla care poate fi : simpla, duplex sau duplex cu folie speciala de acustica ex Stadip, Optiphon.

Intre cele doua sticle se monteaza jaluzele cu lamele orientabile.

Acestea pot fi actionate manual sau electric.

Peretii Mobili Dorma Variflex

Camerele de diferite tipuri si întrebuințări pot fi împărțite, reduse in dimensiune, mărite, li se pot modifica dimensiunile si astfel adaptate la cerințele persoanelor care le folosesc. De la sala de conferințe strâmta la o sală mare de expozitie. Aceasta flexibilitate generează o atmosferă specială, caracterizată prin estetica creativă si sporită printr-o gamă largă de materiale de suprafețe si finisaje. Grosimea elementului : 100 si 120 mm. Valori fonice : 38 – 60 dB. Dimensiuni 600-1250 mm pentru latime si 2000 -14500 mm pentru inaltime