Cabine de dus

Cabinele de dus din sticla securizata sunt o alegere practica de amenajare a unei sali de baie. Acestea ofera mai mult spatiu, sunt versatile la nivel de compartimentare si sunt dotate cu functii multiple. In plus, cabina de dus reprezinta solutia ideala pentru spatiile mici, aceasta poate fi amplasata oriunde, pentru a pune in lumina din punct de vedere estetic aspectul unei bai.

Cabine de Dus cu Pereti din Sticla

Pentru spatiile inguste singura solutie ramane instalarea unui perete despartitor, fara usa de acces.

Sticla folosita este securizata si cu grosime de 10 mm.

Pentru intimitate se poate monta pe sticla folie mata. Se poate opta si pentru sticla anticalcar.

Cabine de Dus cu Usi Batante

Ușa poate fi montată la perete ca reper singular al cabinei de duș, intercalată între două părți fixe sau cu un singur panou lângă ea. Părțile fixe se montează la perete fie cu profil U pe trei laturi, fie cu profil numai pe două laturi, cea de-a treia fiind fixată cu bara stabilizatoare. În cazul în care ușa este încadrată de două părți fixe, ea se poate fixa prin balamale sticlă-sticlă. Așadar, avem soluții și pentru ușile care se fixează pe perete și pentru cele care se conectează cu o parte fixă.

Cabine de Dus cu Usi Culisante

Pentru spatii inguste, dar unde se doreste o inchidere cat mai etansa, solutia cu usi de sticla culisante se preteaza cel mai bine. Folosim materii prime Dorma si Q-Railing. Pentru etanșare, avem la dispoziție o gamă largă de garnituri siliconice, atât pentru lufturile dintre ușă și panourile fixe, cât și pentru închiderea ermetică a ușii și menținerea ei în poziția închis, cu ajutorul garniturii magnetice.