Balustrade din sticla

Balustrada din sticlă este un element arhitectural având un rol atât de protecţie, cât şi unul estetic.
De la structuri simple, dar moderne, la combinaţii inedite între metal şi sticlă, conceptul de balustradă a evoluat realizându-se adevărate ansambluri decorative.
În raport cu spaţiul cărora le sunt dedicate, este esenţial să alegem modalitatea de prindere corectă, ulterior stabilindu-se tipul şi grosimea sticlei.
Balustradele realizate din sticlă vor fi moderne tot timpul, fie că sunt concepute ca simple elemente funcţionale, fie ca lucrări complexe, cu un design accentuat.
Atât sistemele de prindere ale balustradelor, cât şi grosimea şi tipul sticlei sunt variate, fiind selectate în conformitate cu utiliatatea şi siguranţa fiecărui proiect.

Balustrada cu Profil de Pardoseala

Sticla folosita este securizata si duplex. Grosimi utilizate frecvent: 8.2.8 sau 10.2.10 mm. Solutie pretabila pentru suprafetele plane.
Pachetul de sticla se monteaza intr-un profil de aluminiu continuu care poate fi asezat pe pardoseala sau pe lateralul placii de beton.
Din punct de vedere tehnic, sistemul nu necesită aplicarea unei maini curente pentru rigidizare.

Balustrada cu Conectori

Sticla folosita este securizata si duplex.

Grosime utilizata frecvent: 8.2.8 mm.

Solutie pretabila pentru scari.

Prinderea sticlei se realizeaza pe partea laterala a treptelor prin intermediul conectorilor de inox.

Balustrada cu Montanti

In functie de tipul montantilor si modalitatea de fixare a panourilor din sticla, folosim sticla duplex sau sticla securizata si laminata ce raspunde tuturor standardelor de siguranta in constructii. In functie de spatiul existent, structura poate fi fixata direct pe pardoseala sau pe lateralul vangului.