Raffstore

 Jaluzeaua Raffstore ofera protecție solară și reglare intensitate lumină. În gama produselor de tehnică solară, jaluzeaua Raffstore este soluția ideală în care atât vizibilitatea către exterior cât și umbrirea sunt maximizate.

Pretabile în special proiectelor moderniste cu suprafețe de vizibilitate mari.

Utilizarea jaluzelei Raffstore reduce semnificativ costurile pentru iluminat și aer condiționat, implicate în emisiile de CO².

Partener: firma WOundWO – Austria, traditie din anul 1952

Lamela Z90

Dacă se dorește si obscuritate maximă pe lângă funcția de protecție solară, Lamela Z90 este soluția ideală.

Paletă coloristică variată.

One Touch Comfort

Utilizarea inteligenta datorata sistemului digital Tahoma – Somfy care permite accesul de la distanta, de pe telefon sau tableta, la o multitudine de produse cum ar fi: Rulouri, Raffstore, Rolete, Pergole, Copertine, sistemul de iluminare si incalzire, Usa de garaj, Poarta de acces, etc.

Raffstore pentru ferestre triunghi

Cum nu toate ferestrele sunt cu unghiuri drepte, in parteneriat cu firma Schenker Store – Elveția oferim soluții particularizate.

Se obține astfel accentul dorit pe fațade.

Modelul VOKA SKY – varf de gama

Cu acest model firma austriaca WOundWO redefineste granitele tehnologice in domeniul raffstore-lui: inaltimi de pana la 3700 mm cu ajutorul unei casete doar de 16.5 x 16.5 cm, caseta versatila, putand fi folosita atat pentru rulouri cat si pentru screen-uri, obtinand o unitate arhitecturala pe fatade.