Med Quadra

Vrei sa afli mai multe detalii despre Med Quadra?

Contacteaza-ne acum: 0720 166 352

Cateva elemente definitorii care caracterizeaza producatorul Italian GIBUS:

  • 36 ani de experienta in domeniul tehnicii solare
  • Prezenta in 56 tari
  • Produs 100 % Italian
  • Solutii exclusive
  • Peste 30 patente europene
  • Adaptati oricarui proiect si situatie

Terasele cu tavan retractabil reprezinta o specialitate a casei, firma Gibus oferind nu mai putin de 12 variante constructive. Printre ele se numara si produsul:

Pergola MED QUADRA reprezinta o solutie inovatoare pentru echiparea oricarei terase. Acoperisul retractabil si materialul innovator Opatex asigura protectia pe tot timpul anului.

Ancorarea produsului se face de perete in varianta standard sau se poate opta pentru varianta pavilion adica o structura autoportanta.

Dimensiuni: latime 2500 – 14000 mm, din 1, 2 sau 3 module si proiectie de maxim 6500 mm
Inclinatie: 4-12 grade
Elemente aluminiu: 7 culori standard; optional orice culoare si finisaj
Material Opatex: 8 culori
Actionare: electrica la telecomanda
Drenaj apa: este preluata de profilul de capat si condusa pe stalpii verticali

Med Quadra: personalizare fara limite

RULOU TRANSPARENT ZIP

Terasele elegante pot fi accesorizate numai cu produse de calitate. Materialul transparent Cristal Plus 500 2S productie firma Giovanardi, caseta de dimensiuni mici, tehnologia ZIP, imbinarea materialului transparent prin cordon zero de sudura, sistem magnetic patentat pentru o rezistenta sporita, actionarea cu telecomanda sunt elemente definitorii in alegerea corecta a unui produs care sa te apere de intemperii (ploaie, vant, temperature scazute).

SCREEN ZIP

Cu acest ecran firma GIBUS reuseste sa imbine mai multe avantaje si anume: protectie solara, rezistenta la vant, contact permanent cu exteriorul, protectie impotriva insectelor. Sistemul se incadreaza perfect in combinatie cu produsele GIBUS Outdoor.
In functie de dimensiuni propunem unul din urmatoarele produse: 11 QU, 13 QU, CLICK ZIP 9, CLICK ZIP 11 sau CLICK ZIP 13.

LED – Lightning

Bucura-te de terasa pana tarziu in noapte. Poti alege lumina calda ( 2340 lumeni/m ) sau lumina rece ( 2100 lumeni/m ).
Asemenea poti alege intensitatea dorita, bineinteles, totul din telecomanda.
Integrare Perfecta! Elementele LED lightning sunt proiectate pentru o integrare perfecta in structura terasei. Cablurile de alimentare nu sunt la vedere.

Integrare Perfecta! Elementele LED lightning sunt proiectate pentru o integrare perfecta in structura terasei. Cablurile de alimentare nu sunt la vedere.

Glisante din Sticla

In zilele de vant si ploaie se pot inchide cu usurinta pentru un comfort suplimentar. In tot acest timp datorita sticlei transparente ramai conectat la gradina ta.
Pe timpul verii in fata glisantelor din sticla se poate monta un Fixscreen cu rol de protectie solara.

Folosirea glisantelor din sticla in sezoanele intermediare, primavara si toamna, va intretine un climat placut, facand sa te bucuri de terasa exterioara cat mai mult timp.

Esti interesat de achizitionarea unui sistem Med Quadra

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si te vom contacta in timp util