Lapure

Vrei sa afli mai multe detalii despre Lapure?

Contacteaza-ne acum: 0720 166 352

Protejati-va impotriva soarelui, a ploii, vantului si frigului. Toate acestea se intampla cu ajutorul materialului inovator Renson Waterproof care permite patrunderea in interior a unei cantitati ideale de lumina.

Pergola cu tavan retractabil – ati dorit ceva discret, elegant si cu maximum de eficienta pentru acoperirea terasei dumneavoastra? Atunci raspunsul este Lapure – o fuziune intre minimalism si spirit practic.

Pergola Renson Lapure este o structura din aluminiu care se ancoreaza de perete. Materialul acoperisului sta intins perfect, este impermeabil, protejeaza de soare si este translucent.

  • Versatilitate: varianta in care acoperisul se opreste la nivelul stalpilor si varianta in care acoperisul se proiecteaza mai mult decat linia stalpilor, oferind astfel o protectie solara suplimentara.
  • Dimensiuni : latime maxima 6000 mm/sectiune; proiectie maxima 5000 mm
  • Inclinatie : 4 – 20 grade
  • Culori: disponibila in orice culoare RAL si diverse finisaje
  • Actionare : electrica
  • Drenaj apa: este preluata de partile laterale si condusa pe stalpii verticali

LAPURE: Personalizare fara limite!!!

Loggia – Obloane Glisante

Realizate pe o rama din aluminiu, ele pot fi „umplute” cu diverse materiale: lamele din aluminiu, fixe sau mobile, lamele din lemn fixe sau mobile, tabla din aluminiu perforata, material Serge.
Reprezinta solutia ideala pentru umbrire arie laterala.

Fixscreen

Cu acest ecran firma Renson reuseste sa imbine mai multe avantaje si anume: protectie solara, rezistenta la vant, contact permanent cu exteriorul, protectie impotriva insectelor.
Sistemul se incadreaza perfect in combinatie cu produsele Renson Outdoor.

LED – Lightning

Bucura-te de terasa pana tarziu in noapte. Poti alege lumina calda ( 2340 lumeni/m ) sau lumina rece ( 2100 lumeni/m ).
Asemenea poti alege intensitatea dorita, bineinteles, totul din telecomanda.

Integrare Perfecta! Elementele LED lightning sunt proiectate pentru o integrare perfecta in structura terasei. Cablurile de alimentare nu sunt la vedere.

Glisante din Sticla

In zilele de vant si ploaie se pot inchide cu usurinta pentru un comfort suplimentar. In tot acest timp datorita sticlei transparente ramai conectat la gradina ta.
Pe timpul verii in fata glisantelor din sticla se poate monta un Fixscreen cu rol de protectie solara.

Folosirea glisantelor din sticla in sezoanele intermediare, primavara si toamna, va intretine un climat placut, facand sa te bucuri de terasa exterioara cat mai mult timp.

Esti interesat de achizitionarea unui sistem Lapure

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si te vom contacta in timp util