Algarve

Indiferent de vreme bucurati-va de spatiul exterior cu Renson Algarve, pergola din aluminiu care ofera protectie la soare, ploaie si vant.

Renson Algarve este modulul inteligent cu acoperis format din lamele din aluminiu reglabile care poate fi inchis si pe laterale in combinatie cu : Fixscreen, glisante din sticla, obloane glisante Loggia etc. Acestea se monteaza, la vedere, sub structura terasei.
Firma Renson aloca fonduri considerabile in proiectare si tehnologie, focusati tot timpul sa satisfaca tendintele de design si eficienta energetica.

Dimensiuni maxime/modul = 6055 x 4500 mm
Culori: disponibil in orice culoare RAL si diverse finisaje
Rezistenta la vant: pana la 120 km/h cu lamelele inchise
Incarcare: pana la 110 kg/mp
Actionare electrica Somfy
Drenaj apa: este preluata de partile laterale si condusa pe stalpii verticali

ALGARVE: Personalizare fara limite

Loggia – Obloane Glisante

Realizate pe o rama din aluminiu, ele pot fi „umplute” cu diverse materiale: lamele din aluminiu, fixe sau mobile, lamele din lemn fixe sau mobile, tabla din aluminiu perforata, material Serge.
Reprezinta solutia ideala pentru umbrire laterala.

Fixscreen

Cu acest ecran firma Renson reuseste sa imbine mai multe avantaje si anume: protectie solara, rezistenta la vant, contact permanent cu exteriorul, protectie impotriva insectelor.
Sistemul se incadreaza perfect in combinatie cu produsele Renson Outdoor.

LED – Lightning

Bucura-te de terasa pana tarziu in noapte. Poti alege lumina calda ( 2340 lumeni/m ) sau lumina rece ( 2100 lumeni/m ).
Asemenea poti alege intensitatea dorita, bineinteles, totul din telecomanda.

Integrare Perfecta! Elementele LED lightning sunt proiectate pentru o integrare perfecta in structura terasei. Cablurile de alimentare nu sunt la vedere.

Glisante din Sticla

In zilele de vant si ploaie se pot inchide cu usurinta pentru un comfort suplimentar. In tot acest timp datorita sticlei transparente ramai conectat la gradina ta.
Pe timpul verii in fata glisantelor din sticla se poate monta un Fixscreen cu rol de protectie solara.

Folosirea glisantelor din sticla in sezoanele intermediare, primavara si toamna, va intretine un climat placut, facand sa te bucuri de terasa exterioara cat mai mult timp.