Obloane batante

Vrei sa afli mai multe detalii despre Obloane batante?

Contacteaza-ne acum: 0720 166 352

Pe langa functia estetica, obloanele din aluminiu au rolul de intimitate, siguranta, confort termic si fonic si ofera un plus de confort si securitate caminului dumneavoastra.

Obloanele din aluminiu pot fi executate cu lamele fixe sau mobile O caracteristica importanta a obloanelor cu lamele mobile, o constituie reglajul luminii, fiind o solutie excelenta de umbrire in zilele insorite de vara.

De asemenea, obloanele din aluminiu sunt eficiente in perioada de vara, deoarece sunt si o bariera pentru razele de soare, oferindu-ne un confort deosebit in interiorul caminului. Paleta coloristica este foarte mare, de la clasicele culori ale lemnului pana la culorile pline de viata ale curcubeului.

Soral Technik a ales ca partener al obloanelor de aluminiu, firma Ehret, una dintre cele mai mari producatoare din Europa de Vest, cu o istorie in acest domeniu, incepand productia de obloane aluminiu din anul 1969. Pentru a va putea consilia cat mai corect in alegerea obloanelor din aluminiu, personalul din conducerea firmei Soral Technik a urmat cursuri de specializare in cadrul fabricii Ehret din orasul Mahlberg, Germania.

Efractie

Asigurati-va ferestrele la posibilele incercari de efractie prin alegerea corecta a modelului de oblon si a accesoriilor speciale.

Pentru veri toride si ierni geroase

Obloanele din aluminiu cu izolatie termica pe langa rolul functinoal si estetic, aduc un plus energetic atat pe timpul iernii cat si pe timpul verii.
Modelele specifice: ISO; TSW si TIZO

Obloanele din aluminiu cu izolatie termica pe langa rolul functinoal si estetic, aduc un plus energetic atat pe timpul iernii cat si pe timpul verii.
Modelele specifice: ISO; TSW si TIZO

Fereastra cu oblon izolat in timpul ierniiFereastra cu oblon izolat in timpul verii

VOLETRONIC – Comfort maxim

Puternicul motor, la o apasare de buton, va deschide si inchide oblonul cu usurinta. Si acest lucru se intampla cu fereastra inchisa.

Disponibil in orice culoare RAL. Poate accesoriza si obloanele existente.

Forme Speciale

Cum nu toate ferestrele sunt cu unghiuri drepte, Ehret ofera o gama larga de obloane cu forme speciale, ex: rotunde, trapez. Se obtine astfel accentul dorit pe fatade.

Esti interesat de achizitionarea unui sistem Obloane batante

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si te vom contacta in timp util