Copertine cu Brate Retractabile

Copertine retractabile terasa

Am ales pentru clientii nostri doi mari producatori de sisteme pentru umbrire si anume : firma GIBUS-Italia si firma GAVIOTA SIMBAC-Spania. Ambii producatori sunt firme cu traditie care vin de la an la an cu noutati in domeniu. Multe din ele au castigat premii Red Dot.
Copertinele au bratele articulate si puternice cu arc ajutator. Bratele sunt echipate cu lant sau funie dubla, iar unghiul de inclinare al bratelor variaza intre 0 si 90 grade. La copertinele retractabile de marimi mai mari se recomanda actionarea electrica.

In stransa legatura si cu design-ul, copertinele se impart in : copertine casetate si necasetate. Copertina casetata asigura protectia completa a panzei si bratelor, fiind solutia ideala pentru design-ul minimalist.

Brate articulate cu LED

Copertinele producatorului spaniol Gaviota pot fi accesorizate cu lumini LED care se integreaza in bratele retractabile. Un element nou de design care aduce un confort sporit. Actionare cu telecomanda.

Copertina Casetata cu design minimalist

Producatorul Gibus – Italia este recunoscut pentru calitate, creativitate si stil. Unul din produsele realizate este copertina casetata Segno. Dimensiunile casetei sunt de doar 160 x 250 mm. Cutia se apropie perfect de zid. Modelul Segno se distinge prin robustete si formele drepte, pretabil pentru fatadele moderne si arhitectura cubica. Permite integrarea copertinei in fatadele ventilate.

Protectie Suplimentara cu Volan Retractabil

Devine o necesitate pentru situatiile in care soarele poate patrunde prin fata copertinei. Acest volan retractabil poate fi realizat la o inaltime de 1500-1800 mm si poate fi actionat manual cu manivela sau electric cu telecomanda.

Brate Telescopice Verticale

Sunt momente in care, chiar daca vantul a crescut in intensitate, ne dorim sa folosim in continuare terasa. Astfel, pentru a mari rezistenta copertinei, va punem la dispozitie un set de brate telescopice. Acestea pot fi montate/demontate cu usurinta.

Informatii utile

Materialul folosit este produs de firme specializate, spre exemplu: Para, Sattler, Dickson, Copentek , poate fi acrilic sau polyester, water repellent sau waterproof, cusut sau lipit.

Pentru sectorul HORECA oferim si serviciul de personalizare (branduire).

Va asteptam la showroom pentru a vedea modele expuse, colectia de materiale, paleta de culori si a primi consultanta tehnica necesara!