Brise Soleil

Vrei sa afli mai multe detalii despre Brise Soleil?

Contacteaza-ne acum: 0720 166 352

O cladire cu suprafete mari vitrate orientata spre sud ofera multe avantaje. In timpul toamnei, iernii si primaverii, te poti bucura de beneficiile soarelui. Dar vara acest lucru poate creea disconfort pentru climatul interior.

Costurile aferente racirii cu ajutorul aerului conditionat sunt enorm de mari. Proiectarea si montarea unui sistem de protectie solara poate rezolva partial aceasta problema sau chiar total.

Firma Renson – Belgia a dezvoltat urmatoarele produse:

Sistemul Icarus

Realizat cu lamele din aluminiu de forma ovoidala, latimi cuprinse intre 100 si 480 mm. Lamelele pot fi montate atat orizontal, cat si vertical. Recomandat pentru proiecte de dimensiuni mari.

Sistemul Sunclips

Realizat din lamele de aluminiu unicamerale in forma literei 'C', latimi cuprinse intre 96 mm si 176 mm.Lamelele pot fi orientate in principiu doar la 45 grade si se monteaza doar orizontal.

Pentru cei interesati, cu ajutorul unui soft specializat pentru studiul de insorire, firma Renson impreuna cu firma Soral Technik dimensioneaza corespunzator produsele de tehnica solara.

Cilium

Protectie solara dinamica: este solutia firmei Renson care transforma protectia solara verticala intr-o protectie solara orizontala. Un modul poate acoperi o suprafata maxima de 4.5 mp. Foloseste lamelele Sunclips SE.096 si SE.130. Poate fi integrat intr-o fatada cu acelasi tip de lamele sau poate fi independent in fata unei ferestre, caz in care poate primi si alt tip de lamela. Actionarea este electrica.

Icarus

Este solutia ideala pentru protectie solara combinata cu controlul luminii; cu ajutorul unui motor lamelele pot fi reglate in functie de necesitati: lumina, soare, intimitate etc.

Esti interesat de achizitionarea unui sistem Brise Soleil

Completeaza formularul de mai jos cu datele tale si te vom contacta in timp util