Winter garden

Mai multa lumina, mai mult spatiu, mai multa bucurie. Un wintergarden este solutia. Pentru o atmosfera speciala mai aproape de natura!

In functie de stilul casei si personalitatea dvs se pot realiza diverse modele constructive care vor trebui sa satisfaca suplimentar cerintele de statica si protectie termica.

Va puteti inspira din modelele prezentate mai jos:

Accesorizarea corecta a gradinii de iarna va permite folosirea acesteia pe tot timpul anului. Va prezentam mai jos cateva elemente importante si anume:

Protectie solara

In cazul in care wintergarden-ul este realizat pe fatada de sud si sud-vest, acesta pe timpul verii va trebui accesorizat cu produse dedicate protectiei solara; in principal trebuie protejat acoperisul; firma Soral Technik va pune la dispozitie diverse solutii cum ar fi : rulou cu lamele din aluminiu produse de firma Schanz – Germania, screen-uri produse de firma Renson – Topfix sau Vegascreen si rulouri cu panza.

Toate variantele sunt motorizate si pot primi senzori de soare/vant.

Grile de Aerisire

Ventilatia unei gradini de iarna este foarte importanta; de aceea, firma Soral Technik impreuna cu producatorul Renson – Belgia, propun ca solutie echiparea cu grile de aerisire modelul THM 90 PB care se monteaza la partea inferioara si modelul Oxyvent care se monteaza la punctul cel mai inalt. Astfel, se creeaza o circulatie naturala impiedicand supraincalzirea si eliminarea aerului viciat.

Sisteme Glisante si Armonice

Astfel de sisteme sunt necesare pentru spatii mari vitrate care sa asigure o cat mai mare transparenta si libertate. Iar cand este necesar sa izoleze impotriva ploii, sa izoleze termic si fonic.

Sticla Autocuratitoare

Curatirea sticlei de pe acoperisului unui wintergarden nu este o treaba usoara. De aceea aplicarea unei pelicule de substanta activa speciala va indeparta mizeria cu ajutorul picaturilor de ploaie. Astfel, va bucurati cat mai mult de privelistea exterioara.