Vision

Ruloul transparent sau peretele de vant transparent cum mai este denumit in piata poate fi realizat din punct de vedere constructiv astfel: casetat sau necasetat. La constructia lor sunt folosite materii prime din Grecia.

RULOU – CASETAT

Este denumit asa deoarece folia transparenta culiseaza prin ghidaje laterale de aluminiu. Folia se aduna pe tambur intr-o caseta eliberand spatiul. Atunci cand folia este coborata datorita ghidajelor si carcasei terasa este protejata in totalitate. Atat in interiorul ghidajelor cat si in interiorul casetei exista doua randuri de perii ce asigura o protectie suplimentara pentru vant. Ruloul cu plastic transparent casetat este solutia ideala pentru inchideri de terase. Termenul de garantie este de 2 ani pentru componente cat si pentru montaj. Durata medie de utilizare este de 5-6 ani.

Detalli tehnice: plastic transparent cu grosime 0.8 mm; caseta 145 x 145, ghidaje 120 mm, culori standard alb si bej

RULOU TRANSPARENT – NECASETAT

Solutie economica si eficienta pentru inchideri terase, foisoare si balcoane. Este format din suporti de prindere, reductor pentru manivela, tambur, folie si contragreutate; pe margini folia este termosudata cu banda de rigidizare. Se poate dota si cu motor electric. Tensionarea foliei se realizeaza cu ajutorul celor doua carlige de la partea inferioara. Acest sistem de rulou transparent izoleaza in proportie de 90% spatiul. Termenul de garantie este de 2 ani pentru componente cat si pentru montaj. Durata medie de utilizare este de 5-6 ani.

Detalii tehnice: plastic transparent cu grosime 0.8 mm; suporti prindere 120 x 40 mm; raport reductor manivela 1/10