Ferestre din lemn

Ferestrele si usile din lemn ofera cea mai inalta senzatie de confort si constituie, in acelasi timp, o parte valoroasa si decorativa a caminului dumneavoastra.

Pentru ca dumneavoastra sa primiti tot ce este mai bun, am ales ca parteneri firme producatoare cu traditie si anume:

Kneer Sud Fenster din Germania, cu traditie din anul 1931. Productia anuala in jur de 300.000 de ferestre si 7.000 de usi de intrare.
Jelovica din Slovenia, cu traditie din anul 1905. Datorita calitatii foarte bune, la un pret moderat, un procent de 80% din productie este destinat tarilor vestice.

Nimic nu poate inlocui frumusetea, naturaletea si caldura lemnului. Studiile efectuate arata ca durata medie de viata a ferestrelor din lemn si a usilor din lemn este de aproximativ 60 de ani, pe cand durata de viata a celor din plastic sau din alte materiale este de aproximativ 20 de ani.

Bineinteles, acest lucru presupune si o investitie financiara mai mare pentru ferestrele din lemn si usi din lemn. De asemenea, ferestrele si usile din lemn stratificat nu polueaza mediul.

Nu uitati sa accesorizati ferestrele din lemn cu: obloane, fixscreen sau raffstore. Sisteme care vor proteja tamplaria de razele solare si impreuna vor imprima designul unic al cladirii.

Va asteptam la showroom pentru a vedea ferestrele si usile expuse, esentele de lemn disponibile, paleta de culori, tipurile de sticla si pentru a primii consultanta tehnica necesara!