Ferestre din lemn placate cu aluminiu

Ferestrele din lemn placat cu aluminiu reprezinta cel mai inalt nivel tehnologic de fereastra.

Pentru ca dumneavoastra sa primiti tot ce este mai bun, am ales ca parteneri firme producatoare cu traditie si anume:

Kneer Sud Fenster din Germania, cu traditie din anul 1931. Productia anuala in jur de 300.000 de ferestre si 7.000 de usi de intrare.
Jelovica din Slovenia, cu traditie din anul 1905. Datorita calitatii foarte bune, la un prêt moderat, un procent de 80% din productie este destinat tarilor vestice.

Lemnul, fiind o materie prima naturala, impune o senzatie de confort si caldura, iar aluminiul confera protectie maxima impotriva intemperiilor.

Placarea cu aluminiu confera o protectie sporita ferestrelor din lemn, astfel ca acestea se vor mentine in aceeasi stare initiala pentru o lunga perioada. Folosind lemn placat cu aluminiu, revopsirea lemnului la exterior dispare, deoarece nu este expus conditiilor meteorologice, iar suprafata de aluminiu nu necesita nici un fel de intretinere.

Nu uitati sa accesorizati ferestrele din lemn placate cu aluminiu cu: obloane, fixscreen sau raffstore. Sisteme care vor proteja tamplaria de razele solare si impreuna vor imprima designul unic al cladirii.

Va asteptam la showroom pentru a vedea ferestrele si usile expuse, esentele de lemn disponibile, paleta de culori, tipurile de sticla si pentru a primii consultanta tehnica necesara!