7 motive pentru care sa alegi ferestre din lemn

Ferestrele din lemn constituie un mare detaliu arhitectural in orice casa. Cu toate acestea, nu este doar aspectul care le face o alegere optima, ci mai exista o serie de alte avantaje de luat in calcul.

1. Frumusete si design

Textura organica a lemnului face ca ferestrele din lemn sa aduca o nota de eleganta si frumusete in orice locuinta. Acest tip de ferestre constituie prima optiune a arhitectilor, constructorilor sau proprietarilor de case, tocmai pentru aspectul estetic de neegalat.

2. Varietate de stiluri

Este important ca stilul ferestrei din lemn pe care o alegeti sa se potriveasca cu stilul arhitectural al casei. Mai exact, stilul ferestrelor trebuie sa completeze designul intregii case pentru a crea un tot unitar. Din acest punct de vedere, ferestrele din lemn sunt un beneficiu real, deoarece ofera o gama larga de stiluri si modele pentru a se potrivi aproape oricarei arhitecturi, de la contemporana la traditionala.

3. Create pentru a se potrivi cu clima 

Atunci cand alegeti ferestrele este foarte important sa alegeti in functie de materialele care se potrivesc climatului specific in care traiti.

4. Material durabil

In general, lemnul are o amprenta de carbon mult mai mica decat alte materiale folosite pentru realizarea ferestrelor, facandu-l alegerea ideala din punct de vedere ecologic. De asemenea, spre deosebire de plastic, otel sau aluminiu, lemnul este un material durabil si o sursa regenerabila.

5. Durabile

Daca sunt bine intretinute, ferestrele din lemn pot dura si zeci de ani. De asemenea, acestea pot fi de multe ori renovate și restaurate, lucru care nu este intotdeauna posibil cu alte materiale.

6. Calități de izolare

Lemnul este un izolator extrem de eficient.

7. Ferestrelor din lemn sunt atemporale

Astazi, ferestrele din lemn stil vintage sunt la mare cautare si este si usor de inteles de ce.Pur si simplu, acestea ofera un efect atemporal, care creste odata cu trecerea timpului. Moda si stilurilor vin si pleaca, insa frumusetea clasica a lemnului este ceva care dureaza de-a lungul veacurilor, si acesta este motivul pentru ferestrele din lemn sunt prima optiune comparativ cu alte tipuri de ferestre.

Va invitam la showroomul firmei SORAL unde puteti sa fiti mai aproape de natura, de lumea ferestrelor si usilor din lemn.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.